The Skin Agent

Du kan faktisk undgå slid

Skin Agent er en naturlig og organisk produktlinje, der effektivt beskytter mod gnidning og friktionsskader (slid) på hele kroppen. Du kan bruge produkterne til hverdag og fest, på arbejde og med fordel under aktivitet, både daglig træning og eliteøvelse. Produkterne beskytter blandt andet fødder, lår, bagdel, kønsorganer, brystvorter, armhuler og indvendige overarme, nakke og hænder mod gnidning og friktion. Undgå irriteret hud og blærer med The Skin Agent.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Produkterne består af unikke sammensætninger af fedtsyrer, der arbejder i de forskellige lag af huden for at reducere friktion. De indeholder også Allantoin, som længe har været kendt for sin helbredende virkning og dets antiinflammatoriske egenskaber, der beroliger og beroliger rød og irriteret hud.

 

Stort udvalg af The Skin Agent hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således et stort udvalg af produkter fra The Skin Agent, hvorfor du med garanti også finder præcis det produkt, som du har gået og ledt efter. Køb dine The Skin Agent favoritter hos os allerede i dag, og vil således stå klar med et godt tilbud, der ikke er til at sige nej til. Dette vil give dig mulighed for at komme hjem med et billigt The Skin Agent produkt, men helt uden at gå på kompromis med kvaliteten – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af The Skin Agent produkter – vi lover, at du ikke bliver skuffet!
 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være The Skin Agent forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af The Skin Agent, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!