TIGI

TIGI

Tigi arbejder med hårstylister og frisører verden over. Tigi har selv hyret et "kreativt team", der styler modeller ved brug af deres egen produkter. Deres produkter er kendt for kvalitet men samtidig som et frisk pust i form af sjove produktnavne som f.eks. deres "Dumb Blonde". Herunder finder du et stort udvalg af Tigi produkter alt i hårstyling og shampoo, inddelt i grupperne "Bedhead", "Catwalk", "Catwalk Curlesque Curl Collection", "S Factor", "Catwalk Your Highness Volume Collection", "For Men" og "Rockaholic". Styling Produkter til dig der kan lide at eksperimentere. Alle produkterne kan blandes til at skabe egne effekter og kreative løsninger.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Stort udvalg af produkter fra TIGI hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra TIGI , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores TIGI produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være TIGI forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af TIGI , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!