Tints of nature

Tints of nature

Tints of Nature er hårfarve til hjemmebrug med økologiske ingredienser og uden ammoniak. Tints Of Nature hårfarverne er blide og etiske produkter, lavet med et maksimum af certificerede økologiske ingredienser og et minimum af kemikalier for at skabe det smukkeste, sundeste hår.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Farv dit hår med Tints of Nature

Med Tints of Nature kan du nemt opnå en lige så god hårfarvning i hjemmet som hos frisøren.


Tints Of Nature hårfarver er et sundere valg, når du selv vil farve dit hår derhjemme.  I produkterne er brugt 60% certificerede økologiske ingredienser i vores hårfarver, INGEN Ammoniak og ingen skrappe kemikalier. Resultatet er et sundt skinnende hår med en længerevarende farve og vores permanente farver dækker 100% gråt hår - op til tonehøjde 8. I systemet findes der ligeledes 8 Semi-permanente farver, som er til dig, der ikke ønsker et permanent resultat, men blot en skyllefarve der langsomt fader ud af håret igen.


De blide og etiske produkter fra Tints of Nature er forskellige fra alle andre hårfarveprodukter, som beskadiger dit hår med ammoniak og skrappe kemikalier.


Tints Of Nature-farverne købes i æsker, som indeholder alt, du skal bruge til hårfarvningen. Handsker, rensende shampoo til før farvning, farve og applikatorflaske samt shampoo og conditioner til at vaske farven ud med. Og der medfølger udførlig dansk brugsvejledning.


Ønsker du at bevare din farve i længere tid, anbefaler vi, at du bruger vores Tints Of Nature efterbehandlingssortiment - Hydrate Shampoo og Conditioner, som låser farven og samtidig nærer og beskytter dit hår. Produkterne er sprængfyldt med fantastiske certificerede økologiske ingredienser, der vil behandle dit hår skånsomt.


Der er brugt hvedeprotein, aloe, kulsukker og kamille til forsigtigt at fugte og lindre; sort havre, der naturligt omstrukturerer; og solsikkefrøekstrakt til at beskytte miljøet - bare for at nævne et par stykker.


Resultatet er naturligt sundere hår med længerevarende farve.

 

Stort udvalg af produkter fra Tints of nature hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Tints of nature, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Tints of nature produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Tints of nature forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Tints of nature, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!