Tondeo

Det tyske kvalitets mærke Tondeo der har været produceret siden 1931. Deres motto for succes lyder: "Innovative af Tradition". Det gør næsten 80 års erfaring og know-how i at skabe, producere og distribuere professionelle frisørsakse, redskaber og styling produkter til frisøren.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Ved fremstillingen lægges vægt på den rette blanding af præcis håndværk, brugen af de mest moderne maskiner og teknologi samt de mange års know-how, alle ting der arbejder sammen for at skabe de helt unikke top quality Tondeo produkter."Fra professionelle til professionelle" – Tondeo udvikler nye frisørsakse, udtyndersakse og værktøjer i samarbejde med frisører over hele verden, og arbejder desuden tæt sammen med forskellige frisørsaloner organisationer.

 

Denne nærhed til frisøren gør Tondeo i stand til at reagere hurtigt på nye tendenser og krav til nye værktøjer. Du kan besøge Tondeos hjemmside her: Tondeo Solingen, Germay

 

Stort udvalg af produkter fra Tondeo hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Tondeo, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Tondeo produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Tondeo forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Tondeo, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!