Urtegaarden

Et godt måltid mad kræver gode råvarer. Sådan er det naturligvis også med kosmetik og slik. Urtegaardens vegetabilske olier, æteriske olier, virkestoffer og øvrige råvarer er omhyggeligt udvalgt, så du kan røre din egen virksomme creme med f.eks. økologisk granatæbleolie eller lave økologiske sukker- og glutenfri lakridser.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Urtegaarden - rene varer, ren besked

Urtegaarden har siden 1978 solgt råvarer til meningsfulde og naturbaserede ”gør det selv”-aktiviteter, så du kan lave f.eks. shampoo, bolsjer eller duftlys helt fra bunden. Du kan finde Urtegaardens egne opskrifter på urtegaarden.dk. Har du ikke tid eller lyst til at blande selv, kan du dog også købe færdig kropsolie, serum, saltskrub etc., som Urtegaarden har lavet ud fra sine egne opskrifter.

Ud over naturbaserede produkter og opskrifter, tilbyder Urtegaarden også kurser, hvor du kan lære at lave kosmetik og slik.

Urtegaardens mission er at skabe rene varer af høj kvalitet, som så vidt muligt er økologiske. Urtegaarden holder til i Allingåbro på Djursland og har desuden en butik i centrum af København. Urtegaardens historie startede i 1978 med Sumo Lotus, som ønskede at vide, hvad det var, hun smurte på sin egen og sine børns hud. Sumo begyndte derfor at søge efter opskrifter og råvarer til de mest basale hudplejeprodukter. Først lavede hun babysalven, men hun fik hurtigt flere ideer til hudplejeprodukter, og interessen for Sumos produkter voksede. Med hendes kurser i fremstilling af cremer, sæber osv. voksede efterspørgslen efter gode, naturlige råvarer, og i slutningen af 1970’erne opstod Urtegaardens indkøbscentral.