Velosock

Velosock

Velosock er en nytænkende måde, at opbevaring sine cykler på, de fører det globale marked for cykelovertræk med uovertruffen design og kvalitet. Baseret i EU henter Velosock inspiration fra sin nordiske arv af dyb cykelkultur og leverer en unik cykellagringsløsning, der nu bruges over hele verden.

 

Velosock stræber efter: funktionalitet, holdbarhed, enkelhed. Missionen er at beskytte cyklistens mest dyrebare ledsager - cyklen - på den mest effektive måde og sikre, at alle cykler kan ledsage deres kørere når som helst og hvor som helst.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Velosock er specialiseret i cykelopbevaringsløsninger til professionelle cyklister såvel som afslappede ryttere, Velosock leverer all-round dækning for at holde cyklen ren og beskytte den til enhver tid.

 

Med dette betræk har cyklister nu friheden til at tage cyklen med indefor i deres hjem, på hotelværelser, i biler, i offentlig transport uden den mindste bekymring for at beskadige indboet eller efterlade snavs på gulvene. Med Velosock er det altid en win-win-situation.

 

Velosock er et team af entusiastiske innovatorer, der samarbejder med de mest populære cykellegender og deres hold, der matcher deres unikke stil og ydeevne. Desuden har Velosock vundet adskillige designpriser, herunder den verdensberømte A'Design Award, og særlig omtale i German Design Award Special 2016.

 

Velegnet til cyklister på ethvert niveau og disciplin har Velosock vist sig at være på det øverste niveau af cykeltilbehør og er valget for både professionelle og entusiaster. Med Velosock baner du vejen for en bedre oplevelse af cykelopbevaring.

 

Velosock's Mission:

 

For at forbedre cykeloplevelsen ved at tilbyde førsteklasses, brugervenlige cykelovertræk til opbevaring og transport

 

 

Stort udvalg af produkter fra Velosock hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Velosock hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Velosock produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Velosock forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Velosock, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!