Vita Biosa

Vita Biosa er en helt igennem naturlig og økologisk drik, som er baseret på to af naturens største gaver: Levende mælkesyrebakterier og urter. Vita Biosa er en unik kombination af 8 forskellige mælkesyrebakteriekulturer og 19 forskellige økologiske urter. Indeholder hverken kunstige tilsætningsstoffer, sukker, gluten eller mælkebestanddele. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Mælkesyrebakterier fra Vita Biosa

Få dit daglige tilskud af mælkesyrebakterier med Vita Biosa!

Vita Biosa er en økologisk urtedrik med 8 forskellige aktive GMO-fri kulturer af bifido- og mælkesyrebakterier, organiske syrer, samt udtræk af 19 urter, og det er netop det høje indhold af syrer, levende mikroorganismer og urteudtræk, som gør Vita Biosa til noget helt unikt. Vita Biosa er 100 % naturlig og har en frisk og syrlig smag. Og så er det bestemt værd at notere sig, at Vita Biosa hverken indeholder sukker, gluten, mælkebestanddele eller kunstige tilsætningsstoffer.

4 smagsvarianter af Vita Biosa

Vita Biosa fås i fire varianter, som hver har deres unikke sammensætning af naturlige ingredienser, og som alle har et højt indhold af mælkesyrebakterier og urter:

- Vita Biosa Urt med smag af urter.
- Vita Biosa Aronia med smag af urter, aronia, solbær og blåbær.
- Vita Biosa Hyben med smag af urter, hyben og ingefær.
- Vita Biosa Sweet, som er sødet med sødestof fra planten stevia, og derfor har en sød urtesmag.

Drik for eksempel 20-30 ml. Vita Biosa hver dag, eventuelt i forbindelse med morgenmaden. Det er ikke muligt at overdosere. Vita Biosa kan uden problemer blandes med vand eller juice umiddelbart inden indtagelse.

Alle produkter testes hos akkrediteret laboratorium.