Vita Biosa

Vita Biosa

Vita Biosa er en helt igennem naturlig og økologisk drik, som er baseret på to af naturens største gaver: Levende mælkesyrebakterier og urter. Vita Biosa er en unik kombination af 8 forskellige mælkesyrebakteriekulturer og 19 forskellige økologiske urter. Indeholder hverken kunstige tilsætningsstoffer, sukker, gluten eller mælkebestanddele. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Mælkesyrebakterier fra Vita Biosa

Få dit daglige tilskud af mælkesyrebakterier med Vita Biosa!

 

Vita Biosa er en økologisk urtedrik med 8 forskellige aktive GMO-fri kulturer af bifido- og mælkesyrebakterier, organiske syrer, samt udtræk af 19 urter, og det er netop det høje indhold af syrer, levende mikroorganismer og urteudtræk, som gør Vita Biosa til noget helt unikt. Vita Biosa er 100 % naturlig og har en frisk og syrlig smag. Og så er det bestemt værd at notere sig, at Vita Biosa hverken indeholder sukker, gluten, mælkebestanddele eller kunstige tilsætningsstoffer.

 

4 smagsvarianter af Vita Biosa

 

Vita Biosa fås i fire varianter, som hver har deres unikke sammensætning af naturlige ingredienser, og som alle har et højt indhold af mælkesyrebakterier og urter:

 

  • Vita Biosa Urt med smag af urter.
  • Vita Biosa Aronia med smag af urter, aronia, solbær og blåbær.
  • Vita Biosa Hyben med smag af urter, hyben og ingefær.
  • Vita Biosa Sweet, som er sødet med sødestof fra planten stevia, og derfor har en sød urtesmag.

Drik for eksempel 20-30 ml. Vita Biosa hver dag, eventuelt i forbindelse med morgenmaden. Det er ikke muligt at overdosere. Vita Biosa kan uden problemer blandes med vand eller juice umiddelbart inden indtagelse.


Alle produkter testes hos akkrediteret laboratorium.

 

Stort udvalg af produkter fra Vita Biosa hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Vita Biosa, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Vita Biosa produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Vita Biosa forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Vita Biosa, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!