VitaYummy

VitaYummy

Nordisk vitalitet.

På toppen af verden hvor naturen dominerer og de skiftende årstider sætter dagsorden, ligger de nordiske lande. Disse lande bliver konstant belønnet med at have den lykkeligste befolkning, samt have den bedste levestandard og højeste livskvalitet. Det er her vi har fundet vores inspiration Inspireret af denne velvære, den nordiske natur, renheden og autenciteten I den nordiske livsstil, har vi udviklet en speciel designet serie af vitaminer som hjælper dig med at holde dig sund, rask og stærk året rundt.

Målsætning.

Fra begyndelsen har vores ønske været, at udvikle en serie af vitaminer, som du vil betro til både dig selv og dine kære. Vores vingummier er vegetariske, allergene frie, produceret med økologiske ingredienser og indeholder naturligvis kun naturlige smags- og farvestoffer. Alt dette så du kan føle dig sikker på at træffe det bedste valg. Vores mål er at gøre det så let som muligt for dig og din familie, at leve et sundt og afbalanceret liv. Vi tror på, at tage sit daglige vitamintilskud skal være en nydelse og ikke en belastning. Med vores lækre vitamin vingummier gør vi det let for dig og dine kære, at holde jer sunde hele året rundt.

Vores produkter.

Vi mener det skal være let og lækkert for hele familien af få deres daglige vitamin tilskud. Derfor har vi udviklet vitaminer, som man rent faktisk har lyst til at spise (som du ved, hjælper vitaminerne ikke meget hvis de bare står bagerst I køkkenskabet og samler støv)  Inspireret af den nordiske velvære, den nordiske natur, renheden og autenciteten i den nordiske livsstil, har vi udviklet en speciel designet serie af vitaminer som hjælper dig med at holde dig sund, rask og stærk, året rundt. I modsætning til store vitamin piller som kan være svære at sluge, eller som ikke smager godt, er vores vitamin vingummier en sjov og velsmagende måde at få dækket sit vitaminbehov.  Vores vingummier er vegetariske, allergene frie, produceret med økologiske ingredienser og indeholder naturligvis kun naturlige smags- og farvestoffer. Alt dette så du kan føle dig sikker på at træffe det bedste valg.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72