Weleda

Weleda

Weleda er et anerkendt hudplejemærke, som er udviklet i samarbejde med den antroposofiske filosof Rudolf Steiner tilbage i 1921. Weleda bygger derfor på nogle værdier, som handler om respekt for mennesket og naturen, og som kommer til udtryk i Weledas produkter.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hudplejemærket Weleda har eksisteret siden 1921 og startede som et lille apotekerlaboratorium med egen lægeurtehave. I dag er Weleda et førende mærke inden for holistisk hudpleje og antroposofiske lægemidler.

 

Weleda producerer 100 % naturlige produkter og er et symbol på bæredygtighed. Økologi og social og økonomisk ansvarlighed er vigtig for Weleda, som har en vision om, at alt skal være til gavn for mennesket og verden som helhed. Dette syn på menneskets sundhed, sociale ansvar og miljøbevidsthed stammer fra grundlæggeren af den antroposofiske filosofi, Rudolf Steiner, som sammen med en række farmaceuter og læger i 1921 grundlagde det farmaceutiske firma, der senere fik navnet Weleda. I starten udviklede Weleda kun antroposofiske lægemidler, men senere begyndte Weleda også at udvikle hudplejemidler.

 

Weledas antroposofiske baggrund betyder, at Weleda har forpligtet sig til at bruge råmaterialer, der er udvundet på en miljøvenlig måde; at Weleda indgår i Fair Trade-projekter; at de benytter sig af biodynamisk jorddyrkning; at produkterne skal være af høj kvalitet og rene; at Weleda er klima-neutrale; at medarbejderne aktivt opfordres til et bæredygtigt liv; og at ingredienser eller færdige produkter aldrig testes på dyr.

 

Weleda er dedikerede til at handle i harmoni med menneske og natur, og det er denne kærlighed til og respekt for naturen, som er noget af dét, der gør Weleda helt unik.

 

Stort udvalg af produkter fra Weleda hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Weleda , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Weleda produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Weleda forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Weleda , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!