Wella

Wella

Wella, et af de støste og mest succesfulde salonbrands. Wella tilbyder et kæmpe stort udvalg af professionelle hårpleje og stylingprodukter, der beskytter, plejer og tilfører håret glans og sundhed. Wella er et tysk brand, som er et af de ledende mærkevarer indenfor hårpleje, kosmetik og styligng og er stærkt repæsenteret i mere end 150 lande.

 

Wella blev startet i 1880 af Franz Stroher og har med tiden vokset sig større og en masse nye spændende tiltag er blevet lanceret.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Wella har et meget bredt udvalg af lækre hårprodukter, for at kunne have skræddersyende løsninger til alle hårtyper. Alle Wellas hårprodukter er af højeste kvalitet og er alle med til at beskytte og pleje håret på den bedst mulige måde.

 

Wellas hårprodukter er alle med til at stimulere sanserne og skabe oplevelser i både håret og omgivelserne.

 

Håret efterlades lækker blødt og tilfører en dejlig skøn og behagelig duft. Wellas mission er at dele ud af deres passion indenfor hårprodukter og inspirere og nyskabe hele tiden.

 

Wella arbejder derfor med førende top stylister og frisører for at skabe de bedste resultater og lækreste produkter.

 

Alle Wellas tiltag er til for at give dig de bedste produkter og skabe de bedste og lækreste resultater for håret.

 

Wellas tilbud indenfor hårprodukter er alt lige fra elektronik til hårfarve af meget høj og lækker kvalitet. Wella er til dig der ønsker en optimal professionel forkæles af dit hår og ekstra selvforkælelse i hverdagen uden at skulle opsøge frisøren.

 

Stort udvalg af produkter fra Wella hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Wella , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Wella produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Wella forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Wella , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!