World Bio

World Bio er Biogans eget økologiske brand, der blev lanceret i 2018 og er udviklet særligt til specialforhandlere. Motivationen for at lave serien, World Bio, opstod da vi oplevede en stigende efterspørgsel efter et brand, der var skræddersyet til specialbutikker i Danmark. Derfor udviklede Biogan dette brand, der er dedikeret til og udelukkende sælges i specialbutikker.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

World Bio er til en start introduceret i Danmark, hvor vi tilbyder et lækkert sortiment af økologiske nødder, tørrede frugter, kerner og bønner. De økologiske produkter er udvalgt fra hele verden, for at holde den høje kvalitet, men de bliver alle pakket i en eksklusiv og letgenkendelig emballage her i Danmark.

 

World Bio serien fås primært i poser med større indhold end markedet normalt tilbyder, så vores specialforhandlere kan give deres faste kunder de mængder, de ønsker til hverdagens madlavning. Det er vigtigt for os, at vores kunder får noget for pengene, og derfor tilbyder vi World Bio i store mængder til konkurrencedygtige priser.

Stort udvalg af produkter fra World Bio hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra World Bio, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores World Bio produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være World Bio forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af World Bio, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!