Yogi

Yogi

YOGI TEA®s rødder ligger i den 3000 år gamle indisk-ayurvediske lære om balancen mellem krop, sind og sjæl. I 1960’erne blev de indiske yoga- og Ayurveda-traditioner introduceret til resten af verden for første gang. Yogi Bhajan, en mester indenfor Kundalini Yoga, var pioner for denne altomfattende yogiske livsstil, der støtter mennesket i at leve gladere, sundere og mere bevidst.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Den forførende, hemmelighedsfulde duft og de vidunderlige aromaer af udvalgte urter og eksotiske krydderier giver hver YOGI TEA® sin unikke, rige smag.

 

Vi bruger udelukkende de allerbedste ingredienser fra kontrollerede økologisk landbrug og beskytter dermed jordens naturlige ressourcer. Vi er stolte af at kunne producere alle vores tesorter med 100 % økologisk dyrkede råvarer.

 

Vi har gennemført omfattende pionerarbejde i de mest afsides kroge af verden for at finde frem til de mere end 80 forskellige urter og krydderier i god økologisk kvalitet.

 

Siden vores start i 1970’erne tager vi hos YOGI TEA® ansvar for menneske, miljø og natur.Uden ingredienserne fra de økologiske landbrug ville Yogi Tea ikke være muligt. Derfor støtter vi, via partnere i landbrugsområderne, diverse projekter.

 

Vi besøger personligt de forskellige langbrugsområder og sikrer os, at projekterne bærer frugt. Herudover gør vi en indsats for varig støtte af trængende mennesker i hele verden. Frem for alt børn, som er henvist til sig selv og er for små til at klare sig selv og har særligt behov for hjælp.

 

Derfor støtter YOGI TEA® forskellige projekter, som tager sig af børn i nød og støtter dem langsigtet. Udover vores globale engagement, hjælper YOGI TEA® flere lokale instanser, blandt andet i form af produkter, sponsorering og tilstedeværelse under velgørenhedsarrangementer.

 

Stort udvalg af produkter fra Yogi Tea hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Yogi Tea, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Yogi Tea produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Yogi Tea forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Yogi Tea, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!