Zen Products

Zen Products

Zen Products vil være innovative og førende inden for udvikling af teknologi til brug i sportsmassage og genopretning for atleter samt at udvikle produkter, der er socialt nyttige.

Virksomhedens idé er at udvikle et massageprodukt rettet mod eliteatleter og fritidsatleter til regenerering og forebyggelse af skader. Målet er at tilbyde den mest effektive massagemaskine til alle, der er involveret i sport / træning, til en rimelig pris og med god holdbarhed.

Produktet opfylder behovet for regelmæssig massage. Det skal have et æstetisk design og en funktion og volumen, der ikke er foruroligende. Det kan bruges i private hjem - i stuen eller soveværelset.

Der er få leverandører af sådant udstyr til dette publikum. De fleste leverandører af sådanne produkter leverer fagfolk, medicinske miljøer, fysioterapeuter, læger, kiropraktorer osv. Disse er dyre produkter, hvilket eliminerer muligheden for at sælge direkte til den enkelte kunstner.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Effekten af ​​sportsmassage er aldrig blevet videnskabeligt dokumenteret.

 

En videnskabelig undersøgelse - gennemført over 2 år - afslører nogle spændende og banebrydende oplysninger om den effekt, sportsmassage har på atleternes bedring og præstationer.


Dette er en af ​​de første undersøgelser i forskningslitteraturen, der indikerer, at massage ved hjælp af en mekanisk selvinduceret multi-bar massage-rullende maskine har en effekt. Z-Roller, der blev brugt i denne undersøgelse, er en mekanisk selvinduceret multi-bar massagemaskine, udviklet i Norge til hjemmebrug.

 

Undersøgelsen blev udført af erfarne forskere inden for dette felt:

 

 • Lektor Shaher A.I. Shalfawi og lektor; HåvardMyklebust, ved Institut for Uddannelse og Sportsvidenskab, University of Stavanger
 • Professor, Institut for Fysisk præstation, Norsk skole for sportsvidenskab; Eystein Enoksen.Undersøgelsen afslørede nogle spændende og banebrydende oplysninger om effekten af ​​sportsmassage, når det kommer til restitution og ydeevne: • En 10 minutters forvarmning på Z-Roller inden træning har en positiv effekt på:
 • Laktatproduktion
 • Højere laktattærskel
 • Højere spidseffekt
 • Maksimal sprintydelse

En 10 minutters postmassage efter træning / konkurrence viser en signifikant stor effekt på restitutionen.

 

 • Hurtigere clearance af lactat efter træning og konkurrence
 • Højere tolerance ved træning med høj intensitet og en højere effekt
 • Regelmæssig massage får dig til at udføre med højere intensitet i en længere periode

 

Effekten af ​​at bruge Z-Roller sportsmassagerulle:

 

 • Bedre ydeevne ved at bruge Z-Roller inden træning og konkurrence.
 • Hurtigere opsving ved at bruge Z-Roller efter træning / konkurrence.
 • Højere tolerance ved træning med høj intensitet og højere ydelse / output.
 • Evne til at arbejde i en længere periode med højt lactat / syre i dine muskler.


Et spørgeskema, der blev sendt til 360 brugere af Z-Roller, underbygger resultaterne fra den videnskabelige forskningsundersøgelse.

 

Resultaterne fra undersøgelsen viste, at:

 

 • Personer, der træner 3 gange om ugen og mere, 75% af gruppen bruger Z-Roller 3-7 gange om ugen.
 • 75% af respondenterne føler, at de har fremragende effekt af Z-Roller, og 22% føler, at de har stor effekt.
 • 83% af respondenterne vurderer, som svar på hvor tilfredse de er med deres Z-rulle, Z-rullen på en skala fra 1 - 10 (hvor 10 er bedst) i gennemsnit 8,5
 • 99% anbefaler Z-Roller til andre brugere.
  Hvilke andre positive virkninger giver Z-Roller ved siden af ​​testresultaterne?
 • Atleter kan vidne om de smertestillende, genopretningsfremmende virkninger af massage.
 • På mobilniveau reducerer massage betændelse og fremmer væksten af ​​nye mitokondrier (de energiproducerende enheder i cellerne) i skeletmuskel.
 • Massage dæmper udtrykket på inflammatoriske cytokiner i muskelcellerne.
 • En muskel i en "afbalanceret" tilstand kan modstå mere træning og ikke så let blive skadet som muskelspasmer, muskelspændinger, modstå hårdere brug osv. Den heler også hurtigere efter skade sammenlignet med en pakket og mindre cirkuleret muskel.


"Gendannelse skaber vindere!"

 

De potentielle fordele ved massage med Z-Roller kan være nyttigt for et bredt spektrum af individer, fra atleter, motionister og ældre, dem, der lider af muskuloskeletale skader som diabetes, kronisk inflammatorisk sygdom, rastløse ben, muskelsmerter osv. Zen Products AS , et norsk firma har opfundet den patenterede Home Multi-bar Sports Massage Machine, Z-Roller. Dens grundlægger, Jan Gisle Berger, kæmpede med kramper og skader i sine kalve og opfandt dette produkt. Produktet blev præsenteret på markedet i Norge i 2016 og hentet af verdens- og europamesteren som løber Fillip Ingebrigtsen / Team Ingebringtsen, x-country skiløber Sjur Roete, triatleter, fodboldspillere, cyklister, håndboldspillere og tusinder af amatøratleter. produktet hentes også af sundhedsmarkedet og private personer og hjælper dem, der kæmper med dårlig blodcirkulation, rastløse ben, kramper osv.

 

Referencer:

 

Akut effekt af Quadriceps Myofascial Tissue Rolling ved hjælp af en mekanisk Self-Myofascial Release Roller-Massager på ydeevne og genopretning hos Young Elite Speed ​​Skaters.

Shaher A. I. Shalfawi 1, *, Eystein Enoksen 2 og Håvard Myklebust 1
1 Institut for Uddannelse og Sportsvidenskab, University of Stavanger, 4021 Stavanger, Norge; havard.myklebust@uis.no
2 Institut for Fysisk præstation, Norsk School of Sports Sciences, 0806 Oslo, Norge; eystein.enoksen@nih.no
* Korrespondance: shaher.shalfawi@uis.no

Modtaget: 7. november 2019; Accepteret: 5. december 2019; Udgivet: 7. december 2019

Per Kristian Moerk PT, DPT, Manager Wake Forest Baptist Health Sports Medicine, North Carolina, USA Zen Products AS, Skogheimvegen 5, 2052 Jessheim, Norge. jgb@zenproducts.no

 

Køb Zen Products hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således den geniale massageprodukt fra Zen Products, som du med garanti vil blive glad for, Virksomhedens idé er at udvikle et massageprodukt rettet mod eliteatleter og fritidsatleter til regenerering og forebyggelse af skader. Målet er at tilbyde den mest effektive massagemaskine til alle, der er involveret i sport / træning, til en rimelig pris og med god holdbarhed, men helt uden at skulle tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!
 

Din Zen Products forhandler i Danmark

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Zen Products forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Zen Products, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!