Zenz Organic

Zenz Organic

Det danske mærke Zenz Organic Det danske mærke Zenz Organic blev stiftet i 2010 af frisøren Anne-Sophie Villumsen, og herefter blev den svanemærkede professionelle hårserie Zenz Organic Hair lanceret. Herefter har Zenz Organic udvidet sit sortiment, til også at inkludere økologiske olier, professionel mineralmakeup samt botaniske hennahårfarver.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Mærket med et stærkt grønt og bæredygtigt koncept har produceret en serie af professionelle produkter til både hår og hud. Alle Zenz produkterne er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, så du kun giver din hud og dit hår den bedste behandling.

 

Visionen bag Zenz Organic er at møde og opfylde enhver kundes behov for skønhed, samtidig med at der er fokus på respekt for sundhed og miljø. Om du vælger Zenz shampoo, Zenz makeup eller andet fra Zenz Organic, så kan du være sikker på at få produkter der er skånsomme for både dig og dine omgivelse.

 

Stort udvalg af produkter fra Zenz Organic hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Zenz Organic, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Zenz Organic produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Zenz Organic forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Zenz Organic, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!