Zwift

Zwift

Zwift er, i al sin enkelthed, en applikation der installeres på en PC, Mac eller iPad. I denne applikation kan man enten bare “ræse rundt” på over 100 km. ruter i den virtuelle verden, man kan lave mere struktureret træning eller man kan kører sammen med andre – også kaldet “social group rides” – slutteligt er der massevis af virtuelle cykelløb, faktisk er der sjældent mere end 15 min. imellem at der starter et nyt løb!
 

Zwift er en 3D verden hvor man cykler mod andre Zwift brugere, hvilket er alt fra glade amatører til pro-ryttere og det giver en helt ny dimension til hjemmetræningen at man kan konkurrere mod andre og/eller bare sig selv, modsat på en “gammeldags” hometrainer hvor man selv kan justere belastning og bare sidde og træde så længe man orker. I Zwift justeres modstanden på home traineren alt efter om det går op eller ned og om man ligger i læ i en gruppe, eller kører alene – realismen er derfor rigtig høj og man bliver udfordret på en helt anden måde, hvilket gør vintertræningen meget sjovere!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Zwift – gør din løbe træning en smule sjovere

Zwift universet er således anerkendt for sit unikke cykelunivers, og det er også elsket af mange. Er du dog ikke interesseret i cykling, men derimod løb, har vi den helt rigtige løsning til dig. Zwift har nemlig også lavet et univers til alle, der elsker at løbe, og det er mindst ligeså genialt som deres cykelunivers. Er du derfor glad for at løbe, garanterer vi, at du vil blive glad for Zwift og at du vil opleve, at din træning øjeblikkeligt bliver en smule sjovere. Download den smarte Zwift app, og køb derefter Zwift RunPod – du vil opleve en helt ny verden indenfor løb. Gå således på opdagelse her på siden, og udforsk de unikke muligheder, du har med Zwift.
 

Løb i en virtuel løbeverden

Zwift RunPod er således en fodpod, som er kompatibel med Zwift software til løbebånd. Det eneste du skal bruge er et løbebånd, en fodpod og en enhed, du kan køre programmet på – altså en smartphone, tablet eller computer. Du forbinder din Zwift RunPod til din enhed via Bluetooth. Din enhed kan blandt andet være smartphones, tablets, MacBooks og Apple tv, men det kan også være en hvilket som helst Android enhed. Så snart du har forbundet din RunPod til din enhed, måler den både din distance, hastighed og kadence. Zwift software til løb fungerer desuden på helt samme måde som til cykling. På den valgte enheds skærm, vil du se en virtuel udgave af dig selv, som løber rundt i det fiktive Zwift univers. Du har mulighed for at løbe sammen med andre løbere fra hele verden, og du kan endda deltage i samtlige træninger og konkurrencer. Systemet er desuden nemt og hurtigt at bruge. Du skal blot montere din Zwift RunPod på din sko, så den har mulighed for at tracke din træning.
 

Et hav af fordele med Zwift RunPod

Går du og overvejer, om du skal afprøve det smarte løbe system? Så anbefaler vi alle til blot at springe ud i det. Zwift løbeunivers henvender sig til løbere af alle typer, og det er således ligegyldigt, om du løber maraton eller om du først lige er begyndt at løbe – du får med garanti gavn af Zwift løbeunivers. Der er desuden en lang række fordele forbundet med den smarte RunPod, men en som især er blevet fremhævet af brugerne er, at motivationen øges. For mange øger det nemlig motivationen, at man føler, at man ikke løber alene. Dette kan både have en social faktor, men der er også rigtig mange, der bruger det til at konkurrere, hvorfor man altså har mulighed for hele tiden at presse sig selv til det yderste. Den smarte RunPod er helt generelt bare med til at gøre vintertræningen lidt sjovere.
 

Køb Zwift RunPod hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således den geniale RunPod fra Zwift, som du med garanti vil blive glad for, hvis du godt kan lide at løbe. Det gælder desuden ligegyldigt, om du løber professionelt eller blot i din fritid. Vi står her hos Necesario desuden altid klar med et godt tilbud, hvilket giver dig mulighed for at komme godt i gang med din løbetræning, men helt uden at skulle tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!
 

Din Zwift forhandler i Danmark

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Zwift forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Zwift, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!