• COROS Performance Optimization Device (POD) COROS Performance Optimization Device (POD)
  • COROS Performance Optimization Device (POD) COROS Performance Optimization Device (POD)
  • COROS Performance Optimization Device (POD) COROS Performance Optimization Device (POD)

COROS Performance Optimization Device (POD)

499,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     

COROS Performance Optimization Device (POD)

Enhed til ydeevneoptimering 

Beskrivelse:

Kan du nogensinde have nok data? Vi troede ikke det, hvorfor vi oprettede COROS Performance Optimization Device, også kaldet COROS POD. COROS POD leverer alle de avancerede løbende analyser, du ønsker, og supplerer dit COROS GPS-ur for at hjælpe dig med at holde dig sund og fit.

COROS POD er ​​nem at bruge, du skal blot ryste for at aktivere den, parre med dit ur eller COROS-appen og klemme lodret til din talje i midten af ​​ryggen.

Venstre / højre balanceVenstre / højre balance

Vi ville alle elske at have en jævn 50/50 fordeling mellem vores venstre og ride ben, men af ​​mange grunde er dette mindre typisk end du ville tro. At vide, hvilken side af din krop du har tendens til at favorisere, kan hjælpe dig med at identificere potentielle skader, før de opstår, og det kan være nyttigt at korrigere din løbeform.

Stride Ratio

Stride Ratio er din stridehøjde divideret med din skridtlængde. Lad os finde det ideelle forhold for at sikre dig, at du ikke hopper op og ned eller prøver at deltage i en længdespringkonkurrence. Et ideelt skridtforhold sikrer, at du bruger din krops energi til at drive dig frem så effektivt som muligt.

Skridthøjde

Også kendt som lodret svingning, skridthøjde måler, hvor høj din krop løfter fra jorden under dit løbende skridt. Hvorfor betyder dette noget? Selvom det er vigtigt at sikre, at du skubber fra jorden, vil du også sikre dig, at mere af din energi bruges til at bevæge dig fremad i stedet for op i luften. For lavt eller for højt kan indikere muligheder for forbedring - lad os finde din søde plet.

Jordtid

Hovedforskellen mellem løb og gang er, at når der løber, er der en periode, hvor begge fødder er væk fra jorden. Jo mere tid dine fødder er på jorden, jo mindre tid bevæger du dig fremad. Et effektivt skridt tilbringer nok tid på jorden til at tænde for det næste skridt og ikke et millisekund mere.

Form magt

Hvad er formkraft - dette er i det væsentlige den mængde strøm, der spildes på grund af ineffektivitet i din løbende form. Ligesom jordkontakttiden ovenfor, jo lavere antal, jo bedre og mere effektiv løber. Sørg for at se, hvordan din formkraft ændres, efterhånden som din krops træthed under en løbetur sandsynligvis vil forekomme sammenbrud i form. Så husk, bedre effektivitet = mindre spildt energi = lavere formkraft.

Weight 19 g
Waterproof 1 ATM (10 m/32 ft)
Pod Type Waist
Connection BLE/ANT+
Battery CR2032
Battery Life 1 Year (2 Hours/Day)
Compatibility COROS Watch & COROS App
Form Power Yes
L/R Balance Yes
Stride Height Yes
Stride Ratio Yes
Ground Time Yes
Stride Length Yes
Cadence Yes

 

 

Vær den første til at bedømme dette produkt

Tags

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.