nyhed
  • Derma Man aftershave balm 50 ml Derma Man aftershave balm 50 ml

Derma Man aftershave balm 50 ml

75,95 kr
ELLER
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.
  • Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske / "animalsk-fri"-standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. Mærket vises på tusindvis af animalsk-fri produkter, der er blevet registreret hos The Vegan Society. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil. Veganisme er en måde at leve på, der - så vidt det er muligt og praktisk - søger at udelukke alle former for udnyttelse af dyr til mad, tøj og andre formål. Foreningen blev dannet i 1944 af en gruppe af vegetarer, der anerkendte de etiske kompromiser ved at spise æg og mejeriprodukter.

Derma Man aftershave balm 50 ml

Aftershave Balm.

Beskrivelse.:

Derma Man aftershave balm desinficerer og regenererer huden efter barbering og efterlader huden med en kølende og forfriskende fornemmelse.

Egenskaber:

  • Mild & skånsom
  • Modvirker udtørring
  • Kan bruges dagligt

Anvendelse:

  • Aftershave Balm Derma Man i en passende mængde efter behov.
  • Aftershave Balm Derma Man fedter ikke og efterlader huden blød og velplejet. 
  • For optimal effekt renses huden med Face & Body Wash Derma Man.

Ingredienser:

Aqua
Aloe Barbadensis Leaf Juice
C12-15 Alkyl Benzoate
Alcohol Denat.
Glycerin
Dicaprylyl Carbonate
Butyrospermum Parkii Butter
Ammonium Acryloydimethyltaurate/ VP Copolymer
Tocopheryl Acetate
Allantoin
Saccharide Isomerate
Sodium Hydroxide
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Ingen Kendte
Indholdsfortegnelse: