• Ecover Flydende Tøjvask 1 Liter Ecover Flydende Tøjvask 1 Liter

Ecover Flydende Tøjvask 1 Liter

49,95 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Ecover Flydende Tøjvask 1 Liter

Flydende Vaskemiddel.

Beskrivelse.:

Ingen parfume, ingen farvestoffer, ingen optiske blegemidler, ingen fosfater. Ekstraordinære vaskeresultater selv ved lave temperaturer. Certificeret af Svanen & Astma-Allergi Forbundet. Med maksimal biologisk nedbrydelighed. Ikke testet på dyr og minimal belastning for vandmiljøet.

Produktet er Faremærket:

Anvendelse.:

Se flasken

Ingredienser:

Nonioniske Overfladeaktive Stoffer
Fatty Alcohol Ethoxylate
Lauryl glucoside
Anioniske Overfladeaktivestoffer
Sodium Laureth Sulfate
Sæbe
Mea Cocoate
Enzymer
Subtilisin
Vand
Glycerin
Denatureret Alcohol
Citronsyre
Ethylendiamin Succinsyre 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener.:

Ingen Kendte

Indholdsfortegnelse:
INGEN DYREFORSØG INGEN FARVESTOFFER INGEN FOSFAT INGEN PARFUME

Vær den første til at bedømme dette produkt