• Ecover Opvask Zero 450 ml Ecover Opvask Zero 450 ml

Ecover Opvask Zero 450 ml

24,95 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Ecover Opvask Zero 450 ml

Opvaskemiddel

Beskrivelse.:

Ecover opvaskemiddel er lavet uden skrappe kemikalier og denne er uden tilsat parfume. Vask og rengøring uden at gå på kompromis med effektiviteten 

Produktet er Faremærket:

Ingredienser:

Anioniske Overfladeaktive stoffer
Sodium Lauryl Sulfate
Nonioniske overfladeaktive stoffer
Lauryl Glucoside
Vand
Mælkesyre
Natriumchlorid
Natriumcitrat 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener.:

Ingen Kendte

Indholdsfortegnelse:
INGEN DYREFORSØG INGEN FARVESTOFFER INGEN FOSFAT INGEN PARFUME

Vær den første til at bedømme dette produkt