• Ecover Opvasketabs 25 Tabs Ecover Opvasketabs 25 Tabs

Ecover Opvasketabs 25 Tabs

44,95 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Ecover Opvasketabs 25 Tabs

Opvasketabs

Beskrivelse.:

Mere end 30% citrat, 15-30% karobnat. 5-15% silikat, perkarbonat, Mindre end 5% non-ionisk vaskeaktivt stof på basis af sukker, blegemiddel, aktivator på vegetabilsk basis, polypetid, parfume på vegetabilsk basis, playpeptid, parfume på vegetabilsk ekstrakt, enzymer - intet andet. Vask og rengøring uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Produktet er Faremærket:

Ingredienser:

Oxygene-based Bleaching Agent
Non-ionic Surfactants
Parfume
Limonene
Enzymes
Sodium citrate
Sodium Carbonate
Disodium Disilicate
Sodium Bicarbonate
Bleach Activator
Polypeptide
Sorbitol
Sodium Gluconate
Glycerin 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener.:

Limonene

Indholdsfortegnelse:
INGEN DYREFORSØG INGEN FARVESTOFFER INGEN FOSFAT INGEN PARFUME

Vær den første til at bedømme dette produkt