• Ecover opvasketabs All-in-One Zero 25 Tabs Ecover opvasketabs All-in-One Zero 25 Tabs

Ecover opvasketabs All-in-One Zero 25 Tabs

54,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Ecover opvasketabs All-in-One Zero 25 Tabs

Opvasketabs

Beskrivelse.:

Tabs der vasker rent uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Produktet er Faremærket:

Brugsanvisning:

Fjern venligst indpakningen og anbring tabletten i dispenseren. Anbring ikke tabletten i bestikkurven. Tilføj salt og rensemiddel for at opnå det bedste resultat. Det anbefales at anvende maskinens øko-program. Vask kun opvaskemaskinebestandigt materiale i opvaskemaskinen - ingen træ, sølv, aluminium, tin, kobber, antikviteter, håndmalet keramik, særlige plasttyper. Ved tvivlstilfælde anbefales det at vaske genstanden med Ecover opvaskemiddel. Produktet er effektivt ved 50°C.

Dosering: 1 tablet pr opvask.

Advarsel: Forårsager alvorlig øjenskade 

Opbevares utilgængeligt for børn.

VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Ved vedvarende øjenirritarion: Søg lægehjælp. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Skyl munden. Fremkald IKKE opkastning.

Ring omgående til en GIFTINFORMATION eller en læge. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Indeholder subtilisin. Kan medføre en allergisk reaktion.

Ingredienser:

5-15% iltbaserede blegemiddel
<5% nonioniske overfladeaktive stoffer
Enzymer
Natriumcitrat
Natriumkarbonat
Polypeptide
Dinatrium disilikat
Blegemiddelaktivator
Natriumbikarbonat
Sorbitol
Bentonite
Glycerin
Natriumgluconat

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener.:

Ingen Kendte

Indholdsfortegnelse:
INGEN DYREFORSØG INGEN FARVESTOFFER INGEN FOSFAT INGEN PARFUME

Vær den første til at bedømme dette produkt