Smartwatch

Nyt smart smartwatch eller sportsur

Hvis du går nogle år tilbage, var der slet ikke noget der hed smartwatches eller sportsure. I dag bliver udvalget hele tiden større og kvaliteten af produkterne bliver højere. Overvejer du et smartwatch, vil du finde ud af, at urene er meget stilrene og til forveksling ligner et klassisk ur.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Et smartwatch kan virke en smule futuristisk, men på flere områder er det en forlængelse af din smartphone. Læs en SMS, start løbeturen, naviger i byen eller book en taxa. Det er bare et lille udvalg af de mange ting, du kan med et smartwatch ud over at aflæse tiden.

Ønsker du ikke at bruge mange penge på et smartwatch, kan en aktivitetstracker være et godt sted at starte. Nogle modeller kommer uden en skærm, mens andre har LED dioder eller en rigtig skærm som fra et smartwatch. De fleste modeller har lang batteritid og findes i mange forskellige styles.

Er du vild med at dyrke sport, kunne det være, at du skulle overveje et løbeur De forskellige modeller er designet til formålet og kan give dig øget indsigt og motivation. Et smartwatch kan via apps udføre mange af de samme opgaver som de andre ure, men kan mangle dedikerede knapper eller et sved/vandtæt design.

Vil du udskifte remmen eller en oplader til uret, så har vi et stort udvalg af tilbehør.