Sko Såler

Foden er en af de kropsdele, der hviler mindst, når du bevæger dig. Som oftest udsættes den for rigtig meget i hverdagen. Med et par gode skosåler holder du fødderne varme, tørre og komfortable. 

 

I sortimentet finder du såler til voksne og børn fra Digitsole.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Varmesåler med indbygget element

Foruden de mere traditionelle såler sælger vi også el-opvarmede såler, der giver en ekstra varme i form af et indbygget varmeelement. Elektriske såler passer til dig, der stiller rigtig høje krav til varme fødder. Disse såler fungerer lige så godt i sko og støvler som i antiskridsikre sko og skistøvler. 

Hvis du sørger for at kombinere gode sko, en varmende sål og funktionelle strømper, kan du se frem mod nogle lange vandreture, hvor dét at fryse slet ikke kommer på tale.

 

Skift såler og hold varmen længere

Hvis du skifter dine såler, får du en maksimal isolering og kan klare mange kolde dage ude i naturen. Holder du desuden fødderne tørre, mindsker du risikoen for gnavsår i væsentlig grad. Med såler i eksempelvis uld holder du dig varm og lader fødderne trampe blødt. Uld har også fordelen af at være funktionelt og varmende, selvom den bliver fugtig. I vores sortiment finder du såler til både voksne og børn, og har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i kundeservice. Her hjælper vi dig gerne med at finde den rette sål til den rette sko.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Sko Såler, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig