• Faith In Nature Shampoo Kokos 250 ml Faith In Nature Shampoo Kokos 250 ml

Faith In Nature Shampoo Kokos 250 ml

48,00 kr
ELLER
  • Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske / "animalsk-fri"-standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. Mærket vises på tusindvis af animalsk-fri produkter, der er blevet registreret hos The Vegan Society. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil. Veganisme er en måde at leve på, der - så vidt det er muligt og praktisk - søger at udelukke alle former for udnyttelse af dyr til mad, tøj og andre formål. Foreningen blev dannet i 1944 af en gruppe af vegetarer, der anerkendte de etiske kompromiser ved at spise æg og mejeriprodukter.
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.

Faith In Nature Shampoo Kokos 250 ml

Shampoo

Beskrivelse:

Faith in Nature - Coconut Shampoo har en eksotisk duft og fugter i dybden. Den er især god ved tørt, skadet og farvet hår, da kokosolie er meget fugtgivende og derfor vil kunne være med til, at reparere eventuelt ødelagt hår. En tropisk ferie for dit hår og din hovedbund. Anbefales til normalt til tørt hår. 

Anvendelse.:

Omrystes før brug. Masseres ind i vådt hår. Skyl grundigt.

Ved kontakt med øjne skyl straks med vand. Stop brug hvis irritation opstår.

Opbevaring:

Opbevares utilgængeligt for børn.

Ingredienser:

Aqua
Ammonium Laureth Sulfate
Cocamidopropyl Betaine
Maris Sal
Polysorbate 20
Glyceryl Laurate
Cocos Nucifera Oil*
Glycerin
Tocopherol
Helianthus Annuus Seed Oil
Parfum
Steareth-4
Glycol Distearate
Sodium Benzoate
Potassium Sorbate
Citric Acid
Benzyl Alcohol 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Benzyl Alcohol
Indholdsfortegnelse: