• Faith In Nature Shampoo Rosmarin 250 ml Shampoo Faith In Nature Shampoo Rosmarin 250 ml Shampoo

Faith In Nature Shampoo Rosmarin 250 ml

49,00 kr
ELLER
  • Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske / "animalsk-fri"-standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. Mærket vises på tusindvis af animalsk-fri produkter, der er blevet registreret hos The Vegan Society. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil. Veganisme er en måde at leve på, der - så vidt det er muligt og praktisk - søger at udelukke alle former for udnyttelse af dyr til mad, tøj og andre formål. Foreningen blev dannet i 1944 af en gruppe af vegetarer, der anerkendte de etiske kompromiser ved at spise æg og mejeriprodukter.
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.

Faith In Nature Shampoo Rosmarin 250 ml

Shampoo

Beskrivelse:

Faith in Nature - Rosemary Shampoo er målrettet direkte mod fedtet hår. Rosmarin siges at kunne fremme både hårvæksten og dybden af hårfarven, men regulerer derudover også fedtet hår og skæl, samt renser i dybden. 

Anvendelse.:

Masseres ind i vådt hår. Skyl grundigt og gentag hvis nødvendigt.  

Ved kontakt med øjne skyl straks med vand. Stop brug hvis irritation opstår.

Opbevaring:

Opbevares utilgængeligt for børn.

Ingredienser:

Aqua
Ammonium Laureth Sulfate
Maris Sal
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil
Glycerin
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil
Potassium Sorbate
Sodium Benzoate
Citric Acid
CI 75810
Limonene 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Limonene
Indholdsfortegnelse: