Fragt og Levering

 

Hos Necesario.dk sørger vi naturligvis for at du vil få pakken på bedste og hurtigste måde.

Du vil derfor ved checkout få vist hvilke muligheder du har for levering, som er gældende for netop din ordre.

 

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

 

  • Ved køb over 399,- leverer vi gratis til GLS pakkeshop*
  • Ved køb under 399,-. betales en fast lav fragomkostning fra kr. 19.-, med forsendelse til GLS pakkeshop

Vi sender altid din forsendelse som privatpakke - så er forsendelsen forsikret og du kan spore pakken.

 

*Vær opmærksom på, at der ved bestilling af særligt tunge eller ekstra store varer ikke kan leveres via GLS. Den aktuelle leveringsmetode og fragtpris vil da fremgå af kurven.

 

Afhent i GLS pakkeshop

 

Du vælger selv i hvilken pakkeshop, du vil hente din pakke. Når du indtaster din mailadresse og dit mobilnr. sender GLS automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning. Heri står hvad du skal medbringe og oplyse når du henter pakken.

  
 

Leveringstiden for varen

 

Du vil altid kunne se den forventede leveringstid, ved selve varen.  Som standard leverer vi inden for 1-4 hverdage, hvis ikke andet er oplyst under den pågældende vare.

Bemærk at der ved bestillingsvarer generelt er længere leveringstid. og ved store handel dage såsom Black friday og julesalget.

 

Levering til Færøerne, Grønland og andre EU lande

 

Necesario.dk tilbyder også levering til Færøerne & Grønland samt alle EU lande, mod en merpris i levering. Ønsker du at vide fragtpriser på forhånd, er du velkommen til at kontakte kundeservice.  Ellers vil kundeservice kontakte dig efter dit køb, for at aftale nærmere.

 

 

Emballage og pakning af varer

 

Hos Necesario gør vi, hvad vi kan for at bidrage til et bedre miljø. Derfor benytter vi genbrugskasser til at sende langt de fleste af vores produkter. Det betyder at pakkerne vi sender afsted ikke altid er helt regulere eller "flotte". På miljøvenlig pakning kan du læse mere om konceptet og nogle af de tiltag vi har gjort os hos Necesario.