• GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade
 • GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade
 • GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade

GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade

279,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
 • Forventet levering 1-4 dage
 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • E-mærket godkendt
 • Prismatch på Necesario.dk
 • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
   

GoPrimal Valle Protein Creamy Chokolade

Den næste generation af proteiner og kosttilskud. At genvinde energi som aldrig før, med effektive og naturlige ingredienser. 

Beskrivelse:

 • 25,5 gr. renset hydroprotein og koldpresset overlegen formel: magert muskel og næringsstofpåfyldning.
 • 6,9 GR BCAA 3,4 GR leucin.
 • ULTRA LAV KULVÆRDI OG FEDT.
 • Ingen laktose eller sukker

Fordele

 • Intet sukker eller fedt
 • Meget lidt kulhydrater (den gode slags) og ingen laktose
 • Byg mager muskel.
 • GoPrimal 100% hydrolyseret valle er et af de mest effektive proteiner til rådighed, der understøtter muskelvækst og optimal genopretning. Ved kun at anvende hydrolyseret valle er proteinabsorption og fordøjelse garanteret sammen med en fuld mikronæringsstofpåfyldning.

Græsfødt hydrolyseret protein: Hvorfor bruger vi valle fra Irland og ikke økologisk valle fra regionale producenter?

Tror du, at din økologisk mælkegivende ko lever et lykkeligt liv? Undskyld at sige, men det er ikke sandt: Den gennemsnitlige organiske mælkeko på 650-800 kg lever kun på 10,5 kvadratmeter. Også fastbundne boliger er også tilladt for små besætninger!

I Irland er den gennemsnitlige besætning kun 70 køer og påvirket af Golfstrømmen, et mildt tempereret klima, og der gives rig, frodige enge med mulighed for at holde køer udendørs i over 300 dage hvert år.

Hvad er forskellen mellem valleproteinkoncentrat og valleprotein hydrolyseret?

Valleproteinkoncentrat er den billigste form, da det ikke har gennemgået flere filtreringstrin, det indeholder fedtfattigt, kulhydrater og lactose, hvilket er et alvorligt problem for et stigende antal mennesker.

Gennem forskellige behandlingstrin, herunder ultrafiltrering, fjernes alle uønskede vallekomponenter såsom fedt, kulhydrater eller lactose for at få et færdigt oprenset højt proteinindhold med lavt kulhydrat- og fedtprodukt, hvilket ikke kun er vigtigt, hvis du vil opbygge muskelmasse men hjælper også din krop med at fordøje det! Fordi det ikke behøver at fordøje meget fedt eller kulhydrater, er det i stand til at absorbere hurtigere end et koncentrat eller isolat og gør vores GoPrimal valleprotein hydrolyseret til en af ​​de hurtigst fordøjende og bedste former.

Hvorfor og hvornår skal jeg tage en protein shake?

Protein bruges til produktion af muskler - uden tilstrækkeligt protein kan vores kroppe ikke sammensætte de strukturer, der udgør hver celle, væv og organ.

Efter din træning er en af ​​de bedste tidspunkter for at få protein ind i kroppen, så proteinet kan leveres til dine muskler og begynde processen med at helbrede ”mikro tårer” i muskelen (meget små tårer i muskelvævet, forårsaget af sammentrækning af muskelen under hård træning).
Fast mad som kyllingebryst tager mere tid at fordøje og nedbryde proteinet og sende det til musklerne, det er meget mere bekvemt at tage en proteinryst umiddelbart efter en træning, da en ryste kun tager ca. 30 minutter at nå muskler efter indtagelse.

Hvis du er en af ​​de mange personer, der foretrækker at sove nogle minutter mere end at tilberede morgenmad, er en proteinryst også en god mulighed som en snack om morgenen, men også mellem måltiderne.

Er sucralose sikkert at bruge?

Kort og enkelt - JA. Sucralose er et langvarigt anvendt sødemiddel og bekræftet af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA) som sikkert at bruge uden tvivl. Måske fortalte en af ​​dine venner dig noget om sucralose og tarmflora? Eller endog værst, GOOGLEDE du sucralose og befandt dig på nogle steder fulde af disse ikke-videnskabelige citater ud af en enkelt undersøgelse med gnavere ved hjælp af en ekstremt høj dosis (80 mg / kg / dag) sucralose, der ville svare til at drikke 90 diætkoks. Per dag. Jeg tror, ​​du har vores pointe!

Da jeg tidligere drak protein shakes tidligere, havde jeg en oppustet mave eller måtte prutte som en gammel pirat - vil dette også ske med din valle?

En oppustet mave eller nogle lugte, der kan bringe dig i pinlige situationer, skyldes ofte en lavkvalitets laktoseintolerance. hvilket fører til problemer, når du bruger billigt valleprotein (normalt koncentrat eller en blanding af koncentrat Isolat, som det bruges i mange såkaldte "Valleproteinisolat-blandinger"). Derudover kan det være forårsaget af kulhydrater og fedt i valleproteinkoncentrater, som din krop også skal fordøje - da vi kun bruger hydrolyseret protein af høj kvalitet, som er hurtig og let at fordøje, vil du være sikker!

Køb 100% Hydro Whey Protein

Anvendelse.:

25 portioner af 25,5 g 100% Hydro Whey Protein.
Bland 1 scoop (30 gram) GoPrimal Hydro Whey med 200-400 ml vand, plantebasedrik eller mælk. Vi anbefaler at tage 2 rystelser langs dagen. En til at opretholde dine optimale proteinniveauer og en anden efter din træning for at sikre væv og næringsstofpåfyldning. Sørg for, at du kompletterer din diæt med sunde greens, så du kan optimere optagelsen af ​​næringsstoffer og fibre ..

Ingredienser:

 • Hydrolyseret valleproteinisolat (fra mælk)
 • Eliane (100% amylopectin)
 • Fedtfattigt kakaopulver
 • Chokoladesmag (til chocosmag) eller vaniljesmag
 • jordbær og hvid chokolade aroma 
 • Sødemiddel: sucralose, Enzyme Complex Digezyme (R) (amylase, protease, lipase, cellulase og lactase)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Tags

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.