• Green People Soothing Shaving Gel No 2 - 100 ml Green People Soothing Shaving Gel No 2 - 100 ml

Green People Soothing Shaving Gel No 2 - 100 ml

149,00 kr
ELLER
  • EcoCert-mærket er oprindeligt et fransk økologimærke, men siden 1991 har mærket bredt sig intenationalt, så EcoCert-mærket kan ses på produkter fra hele verden. EcoCert er en privat organisation, der er certificeret til at kontrollere og udstede mærket. For at kunne bære EcoCertmærket, skal mindst 95 procent af indholdet i produkterne være naturlige, ikke giftige og kunne nedbrydes i naturen. EcoCert-mærket findes bl.a. på fødevarer, kosmetik og tekstiler.
  • Solsikke-mærket er et registreret varemærke og et symbol på veganske / "animalsk-fri"-standarder. Dvs. produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- og udviklingsprocessen. Mærket vises på tusindvis af animalsk-fri produkter, der er blevet registreret hos The Vegan Society. The Vegan Society er en velgørende organisation fra Storbritannien, der fremmer og støtter den veganske livsstil. Veganisme er en måde at leve på, der - så vidt det er muligt og praktisk - søger at udelukke alle former for udnyttelse af dyr til mad, tøj og andre formål. Foreningen blev dannet i 1944 af en gruppe af vegetarer, der anerkendte de etiske kompromiser ved at spise æg og mejeriprodukter.
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Green People Soothing Shaving Gel No 2 - 100 ml

Økologisk 2-i-1 ansigtsvask og barbergel til mænd.

Beskrivelse.:

Ikke-irriterende økologisk barber gel/ansigt vask. Forbereder huden til en tæt og behagelig barbering og forebygger indgroede hår og skægpest. ’High performance’ hudpleje til mænd med sart hud

• Aloe Vera balacerer hudens pH og lindrer, beskytter sart hud
• Amaranth planteproteiner og Tang holder huden smidig og næret
• Kamille ekstrakt virker anti-inflammatorisk og lindrer sart hud
• Mild og frisk duft af Grapefrugt, Mandarin & Ylang Ylang
• Økologisk Aloe Vera, Amaranth protein, Irsk Moss, Grapefrugt & Appelsin
• Certificeret økologisk af Ecocert: 99.6% naturlige ingredienser; 80.7% økologiske ingredienser

Hos Green People går videnskab, etik og natur hånd i hånd. Du finder ingen fyldstoffer eller aggressive gråzone stoffer i vores produkter. 
Green People til mænd - mænds hud er ofte mere fedtet end kvinders og huden har større porer, dette stiller særlige krav til hudpleje til mænd. Green People tilbyder en unik serie af certificerede økologiske produkter med klinisk afprøvede ingredienser, der effektivt takler urenheder og tilfører huden den rette mængde fugt og næring uden at fedte. En ’Age Confident’ hudplejeserie, der holder huden ung og smidig, beregnet til sart hud og mænd i alle aldre. 

Anvendelse:

Shave Now Wash & Shave gnides mellem hænderne i cirkulære bevægelser, hvorved der dannes et let skum. Anvend som ansigstvask eller til effektiv og tæt barbering. Anvend efterfølgende no.3 Cool Down moisturiser og oplev den ultimative barbering. 

Velegnet til personer, der plages af eksem og psoriasis
Velegnet til veganere og vegetarer

Opbevaring:

Skal helst anvendes indenfor 12 måneder efter åbning

Ingredienser.:

Aqua (Spring Water)
Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water*
Sodium Cocoyl Hydrolyzed Amaranth Protein (Natural Foaming Agent)
Coco Glucoside (Plant Derived)
Glycerin* (Vegetable Derived)
Chondrus Crispus (Irish Moss) Powder
Levulinic Acid (Plant Derived)
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*
Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*
Aroma: Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil
Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*
Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*
Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil*
Glucose
Potassium Sorbate
Citric Acid
Limonene*
Geraniol*
Citronellol* 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Limonene
Geraniol
Citronellol
Indholdsfortegnelse:
VEGANER VENLIG ØKOLOGISK CERTIFICERET