Neglelak

Neglelak er lig med smukke, velplejede negle er en vigtig del af dit look både til hverdag og til særlig anledninger. Til hverdag kan en lækker neglelak altid sætte prikken over i’et, og til det elegante festtøj er flotte negle et must. Du kan sagtens lægge en smuk neglelak uden at gå på kompromis med dine værdier. For hvis du går op i sundhed, naturlighed og miljø, giver Helsam dig masser af muligheder for at vælge en neglelak, der hverken indeholder kunstig farve, formaldehyd, ftalater, parabener eller acetone.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hos os udvælger vi netop de neglelakker fra mærker, der går op i ikke at skade hverken kroppen eller naturen. De naturlige neglelakker findes i uendeligt mange skønne modefarver, så du kan følge tidens trends med god samvittighed.
Neglelak fås i mange typer og kvaliteter, men fælles for alle neglelakker – også de naturlige – er, at du skal lægge dem om med jævne mellemrum. Sørg for at fjerne alle resterne af gammel neglelak, før du lægger et nyt lag på – det giver langt det bedste og mest holdbare resultat. Hos os forhandler vi en god lugt- og acetonefri neglelakfjerner, der er perfekt til formålet, hvis du ikke allerede ejer en.

Tip! Brug en klar eller meget lys lyserød neglelak, hvis du ønsker negle, der er smukke, glatte, velplejede og helt naturlige at se på.