Parfume

Er du i et forførende hjørne i dag? Eller måske i brusende sommerstemning? Føler du dig frisk og eksotisk som en tropisk skov, eller mørk som den nordiske vintervind? Kort sagt – hvilken parfume udtrykker dig?

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

De fleste kvinder sætter pris på en lækker parfume, men at vælge den rigtige parfume er ikke altid let. Det er mindst lige så vigtigt som at vælge det rette sæt tøj eller den rette frisure. Din duft afspejler dit humør, dine følelser og din personlighed. Derfor tilbyder Helsam et væld af forskellige parfumer, uanset om du eksempelvis ønsker at udtrykke friskhed, naturlighed, forførelse, elegance eller sødme. Der findes den helt rette duft til lige netop dig, både med anstrøg af sommer eller vinter. Udover vores sortiment af de lækre parfumedufte er alle vores plejeprodukter 100 % parfumefri. Du kan altså selv vælge, om du ønsker en ekspressiv duft, eller et helt naturligt og friskt udtryk. Parfume behøver dog ikke nødvendigvis være en hverdagsting. Gem en lækker parfume til særlige lejligheder, når du vil føle dig ekstra lækker, og mærk hvordan den kan booste din følelse af overskud og elegance

Tip! Parfume er ikke altid godt for huden, så det kan være en idé at sprøjte lidt på tøjet eller i håret i stedet. Dermed undgår du direkte hudkontakt med parfumen, men kan stadig dufte frisk og forførende.