Solbeskyttelse

Solbeskyttelse til sol og sommer er noget de fleste nyder til fulde, men solens UV-stråler er hårde ved huden og det er derfor vigtigt, at passe på din hud. med den rigtige beskyttelse og pleje. Beskyt altid huden med solbeskyttende lotion, creme eller spray inden du går ud i solen.

Solcremer beskytter din hud mod solens skadelige stråler, men solcreme giver dig ikke en fribillet til uanede mængder soldyrkelse, alt med måde. Vi har mange forskellige slags solbeskyttelse i faktor 10,15 20, 25, 30 og 50. Pas godt på dig selv!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Solbeskyttelse anbefales ved længere ophold i solen. Ikke kun ved decideret solbadning men også ved eksempelvis skiferie, vandring, løb og andre udendørsaktiviteter. Ved at bruge solcreme reducerer du risikoen for, at blive solskoldet og minimerer hudens ældningstegn. Solcremers evne til at beskytte huden mod solens stråler, angives ved en beskyttelsesfaktor, kaldet SPF. Jo højere faktortal din solcreme har, des bedre beskytter den. Solcreme findes i alle afskygninger som lotions, gel, spray m.fl. Herunder vandafvisende og ikke-fedtende solbeskyttelse til krop og ansigt, der er særdeles velegnet til sol-allergikere. Decideret solbeskyttelse til ansigt/hals har et rigt indhold af antioxidanter og aktive ingredienser, der forebygger dannelse af rynker. Der findes også Intensiv beskyttelse til læberne, til bruge hele året rundt. Det holder læberne bløde og forhindrer udtørring og revner. Vi har lip balm der også kan anvendes på solfølsomme områder så som næse, kinder og på pigmentpletter.