• Juhldal FaceSerum No 5 Sensitive Skin 20 ml Juhldal FaceSerum No 5 Sensitive Skin 20 ml

Juhldal FaceSerum No 5 Sensitive Skin 20 ml

198,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     

Juhldal FaceSerum No 5 Sensitive Skin 20 ml

Dag/nat serum til sart og irriteret hud

Beskrivelse:

FaceSerum No 5 Sensitive Skin er specielt fremstillet til nænsomt at pleje og regenerere sart og stresset hud. Den genskaber hudens naturlige balance og modstandskraft og medvirker til en væsentlig reduktion af hudens sensitivitet. De koncentrerede ekstrakter fra Kamille (Chamomilla Recutita Flower Extract) virker helende og beroligende på den sarte hud. Lakridsrod (Glycyrrhiza Glabra Root Extract) lindrer hudirritation, og forbedrer hudens generelle sundhedstilstand og modstandskraft. Hudens naturlige barrierefunktion styrkes, så potentielt irriterende substanser får sværere ved at trænge ind i huden og forårsage uønskede reaktioner.
Kan anvendes af både mænd og kvinder.

Brugsanvisning.:

Rens ansigt og hals fri for make-up eller creme. Doseres nemt med pipetten. En halv pipette dækker behovet til en behandling af ansigt og hals. FaceSerum fordeles let på huden med fingerspidserne. Påføres ansigt og evt. hals morgen og aften. Kan anvendes under make-up og dag/natcreme på ren hud. 

JUHLDAL FaceSerum kombineres med ekstra synlig og mærkbar virkning, sammen med en af de fem varianter af FaceCream, hvor hvert enkelt behov specifikt imødekommes. Vælg imellem: Vitaminic, AntiAgeing, Moisturizing, AntiPollution eller Sensitive Skin.

Ingredienser:

Propylene Glycol
Aqua
Chamomilla Recutita Flower Extract
Glycyrrhiza Glabra Root Extract 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener

Ingen kendte.

Vær den første til at bedømme dette produkt