Mænd vores produkter til alle mænd

Vi må indrømme, at mange hudplejeprodukter henvender sig til kvinder. Vi har derfor lavet en lille samling af de produkter som enten er lavet specielt til mænd eller som er velegnet som hudpleje til mænd. Mænds hud er ofte lidt mere fedtet end kvinders og huden har større porer – dette stiller særlige krav til hudpleje til mænd.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Søger du en antiperspirant, der giver en god beskyttelse mod svedlugt, og holder dig frisk hele da-gen uden at udtørre huden? Eller hvad med en mere mild, sanselig og universelt duft? Vores dufte er effektive, naturlige med anti-bakterielle ingredienser der neutraliserer og forbygger dårlig lugt.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.