Aftershave

Efter barbering har din hud brug for rette mængder fugt og pleje for ikke at udtørre. Derfor er det vigtigt at bruge en aftershave, der genopretter hudens fugtighedsbalance og virker kølende på den brændende hud. Samtidig renser en god aftershave hudens åbenstående porer så risikoen for røde knopper og skægpest mindskes.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Barbererne brugte aftershave / barbersprit, som et bakteriedræbende middel. ... Til mænd med tør og følsom hud anbefales det, at bruge en aftershave balsam eller lotion, ligesom jeg vil anbefale den om vinteren, hvor huden har brug for ekstra fugtgivende pleje.

 

Hvad er forskellen mellem Parfume og aftershave?

Den primære forskel mellem parfume og aftershave er funktion. Parfume, som er typisk forbundet med kvinder, der ikke rigtig tjener noget formål ud over at tilføje duft, men aftershave, som typisk forbindes med mænd, hjælper helbrede huden og forhindre irritation efter barbering. Endvidere har de to forskellig påføringsmetode: parfume sædvanligvis spritzed let over huden og fordamper, og aftershave anvendes som væske direkte på huden. Derfor, parfumer er normalt mere koncentreret end aftershaves.

 

Parfume og aftershave er begge væsentligt kønnede produkter. Normalt er parfume forbundet med kvinder, mens aftershave overvældende er forbundet med mænd. En undtagelse er en variant af parfume kaldet eau de cologne, eller Köln, som generelt er mindre blomsteragtig i aroma end mange parfumer og normalt markedsføres mod mænd. Aftershave, er dog næsten udelukkende forbundet med mænd og praksis af barbering deres hår i ansigtet. Eau de cologne og parfume består af duftende olier fortyndet med vand og alkohol.

 

Aftershave traditionelt indeholder også duftende olier, alkohol og vand. Trods for denne tilsyneladende lighed, parfume og aftershave sædvanligvis har forskellige koncentrationer af duftende olie på grund af, hvordan de anvendes. Parfumer er tilgængelige i en lang række duft koncentrationer fra den stærkeste parfume til den mest fortyndede eau de cologne, men alle disse koncentrationer er generelt stærkere end aftershaveprodukter. Grunden til denne variation er, at parfumen anvendes i en let spray, der er udformet til at fordampe på huden, medens aftershave anvendes mere rigeligt i form af en væske, der er klappet på huden.

 

Parfume og aftershave er især forskellige i de formål, de tjener. Der er virkelig ingen anden brug af parfume udover udlån en behagelig duft til hud, hår eller tøj af bæreren. Aftershave imidlertid beregnet til at hjælpe med at helbrede huden efter barbering. Siden aftershave tager længere tid at fordampe, alkoholen har tid til at fungere som en antiseptisk for nedskæringer eller irritation af huden måske har lidt under barbering. Desuden er de alkohol renser og tørrer op nogen pletter, der kunne have været udsat, og hjælper med at lukke porerne og holder huden klar. En anden forskel mellem parfume og cologne er de nye former de tager som de udvikler sig. Ud fra følgende betragtninger parfume og aftershave engang var kun tilgængelig i deres traditionelle blanding af alkohol, har duftende olie og vand, nye varianter af både produkter udviklet sig over tid. Parfumen kan findes i fast form, i en form, der minder om en dåse balsam eller et rør af læbestift. Disse massive parfumer tjene samme ental formål at bibringe behagelige dufte, men er mere transportabel og generelt billigere end den traditionelle formel.

 

Aftershave fås også i flere variationer på den oprindelige formel: mange brands indeholder fugtighedscreme og ligner lys lotions, og nogle blandinger har elimineret alkohol til fordel for andre antiseptiske midler, der ikke stikker så meget.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.