Barbercreme

Barbercreme er til dig, der vil have en ekstra god barbering. En god barbercreme bliver nemlig meget luftig, og fordelen ved den, er at den kan påføres direkte på skægget. Hvis du vil have en tæt barbering, er det også nødvendigt at have en god barbercreme. Mange barbercreme indeholder en vigtig ingrediens kaldet glycerin. Det helt essentielle ved glycerinen, er at det går ind og beskytter huden, og gør det lettere for barberbladene at glide henover huden, uden at man skærer sig.
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Sådan bruger du barbercreme:

Barbercremen presses ud på fingrene, og påføres derefter direkte på skægget. Skum cremen op, ved at massere skægget i cirkulære bevægelser, og lad det side i et halvt til et helt minut.

Derefter er du klar til barbering, vi anbefaler selvfølgelig barbering med enten barberkniv eller DE skraber. Bedste barbercreme

Vi har hos Necesario.dk, et stort udvalg af barbercremer fra hele verden, så du har muligheden for at prøve lige den type, du godt kan lide. Hvis du ikke kan vælge, hvilke barbercreme du skal have, så har vi også lavet en list over vores mest solgte, så du kan se hvad vores kunder foretrækker. En god barbercreme er meget mere ned bare prisen, det er vigtigt at barbercremen, opfylder præcis dit behov. Det kan derfor være svært at anbefale en, som værende den bedste.

Den ultimative barbering Det kræver nogle helt enkle ting, hvis man vil have den perfekte barbering. Det første man skal gøre at fugte sit ansigt med vand. Derefter påføres en god Preshave, der hjælper med at fugte huden og blødgøre skægget. Det næste man skal, er at påføre barbercremen på skægget. Massere den godt ind i skægget til, det er ligeligt fordelt over det hele.