Barberolie

En barber olie er en blanding af naturlige og essentielle olier som kan bruges som et glidemiddel til barbering, men også under for eksempel en barbercreme, barbersæbe, barberskum eller barbergel. Formålet med en barberolie er at blødgøre skægget og gøre huden galt, så barberbladet let kan bevæge sig over huden og fjerne skægget.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Vi vil klart anbefale at bruge en barberolie, hvis du har nogle af de følgende problemer under eller efter barbering:

  • Irriteret hud
  • Indgroede hår
  • Røde knopper
  • Razor burns
  • Skraberen river i skægget

Hvis du kan genkende nogle af de ovenstående problemer, så er en barberingsolie, der perfekte produkt for dig. Barberolien går nemlig aktivt ind og nedsætter irritation ved barbering, samtidigt hjælper den også mod røde knopper efter barbering.

 

Barberolien skaber en dejlig glat overflade på huden, så chancen for razor burns er minimal, samtidigt er barberolie ofte, ret i billigt i forhold til hvor lidt man skal bruge per barbering. Hvor en barberskum eller gel ofte forsvinder hurtigere.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.