Double Edge Safety Razor

En Double Edge Safety Razor er en barberkniv, der benytter små barberblade, som kan udskiftes. Med denne DE Razor kan du få en ekstrem sikker og meget tæt barbering.

Mærker
Pris
kr  - kr
Produktstørrelse
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Skraberen er et vigtigt redskab når du barberer dig. Skaftet og tyngden i hovedet er med til at afgøre hvor nemt barberbladet glider henover huden. Barberskraberne herunder er alle ergonomisk designet så de føles godt i hånden. Gør barberingen til en oplevelse med en ny barberskraber. Leder du efter en særlig skraber?

 

Alle kan benytte en Safety Razor til barbering - altså både nybegyndere og øvede, så hvis du vil starte ud med old school barbering er Safety Razors et hit, som rigtig mange, er begyndt at benytte. "Back to Basic"-barbering er hipt og billigt.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.