Skægolie

Skæg er kommet for at blive, specielt i nutidens verden. Anno 2016 får flere og flere mænd skæg. Det er blevet en del af vores identitet - og dermed også en del af vores måde at style os på. Dog er der stadig mange myter omkring skæg og dertil også en del der ikke ved hvordan de skal pleje deres skæg.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvis man ikke ved hvordan man plejer sit skæg kan det både se sjusket ud og ikke dufte særlig godt! Der kommer skægolie ind i billedet. Der findes et af hav forskellige produkter der kan gøre at dit skæg ser mere lækkert ud, men skægolie må være et af de vigtigste. Ligesom man kan bruge hårolie som giver håret en glas og blød fornemmelse, kan man ligeledes bruge skægolie til samme formål.

 

Det kan skægolie hjælpe med:

  • Fjerne risikoen for skæl.
  • Får det til at dufte mere.
  • Gør det mere medgørligt.
  • Får det til at se mere sundt og velplejet ud.

Plejeprodukter til skæg

Skægolie er en af de bedste plejeprodukter til mænds skæg. Det giver skægget en dejlig blød fornemmelse, også holder det samtidigt huden fugtet og fri for skæl. Hvis du gerne vil have et blødt skæg, så er de vigtigt at have en god skægolie, det gør virkelig en stor forskel.

 

Skægolie er dog ikke det eneste, der skal til for at få et flot og blødt skæg. Der er et par steps mere, før du er i mål. Det første du skal bruge er en skægshampoo til at rense og give en frisk duft til skægget, den er også med til at fjerne mange af de bakterier, der sætter sig i skægget.

 

Det næste du skal bruge er skægbalsam, det er her du kan gøre den helt store i forskel, i forhold til blødheden af skægget, og du vil på ingen tid kunne mærke den helt store forskel.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.