Skægvoks

Mange tror måske at skægvoks og moustachevoks, kun var et produkt der blev solgt i 1800 tallet, med billeder af præsidenter på eller navnet på deres butik på.  Faktisk er det sådan, at selv de tykkeste og mest krusede skæg og overskæg, som jo i dag er en moderne accessories til mænd, og vil være umulig at styr uden skægvoks! 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

En skægvoks kan faktisk forhindre et skæg i, at dit skæg begynder at lave knuder og blive helt ustyrligt. Skægvoks er nemlig lavet 100% til skæg og overskæg og derfor afhjælper det alle de små problemer, som kan forekomme i et skæg.

 

Hvordan bruger man skægvoks?

At gro et skæg eller et overskæg, kan både være en fantastisk oplevelse og en forfærdelig oplevelse. Det er en ubeskrivelig god oplevelse, at kunne se ens skæg begynde at ligne noget, som man har sigtet efter siden man startede. Omvendt kan denne glæde hurtig vende, hvis du oplever at dit skæg f.eks. vokser hurtigere nogle steder end andre og måske endda hopper nogle steder over. Når dit skæg har nået en hvis længde er det vigtigt, at du får det til at gro som du havde tænkt. Derfor begynder man at bruge skægvoks og balms.

 

De 2 vigtigste grunde tli at bruge skægvoks:

  • Det holder skæghår ude af munden, så du rent faktisk kan tale, spise, kysse og hvad du ellers bruger dine læber til.
  • Det er et attraktivt look når du styler dit overskæg, for at kunne give det et mere rent og kontrolleret look.

Brug af moustache voks

At bruge en moustache vokser faktisk ganske simpelt. Du åbner blot din lille dåse og kører din negl henover voksen for at få en lille smule voks op. Så masserer du voksen ind i mellem dine hænder, indtil den er klar til brug.

 

Start derefter med at putte voksen i midten af dit overskæg og arbejd dig ud til spidserne derfra - evt. ved hjælp af en kam. Start med at bruge for lidt og brug mere efter behov derfra. Der er intet værre end et overskæg med alt for meget voks i!

 

Brug af skægvoks

Skægvoks udfører en lidt anden opgave end moustache voksen gør. Hvis du bruger moustache voks i dit skæg, vil det ende med at blive klumpet og det er der ingen der vil have!

 

En god skægvoks fungerer lidt ligesom en balsam. Den blødgøre de vilde krøller og alt det går, som måske vokser lidt mere vildt end det resten af skægget. Det kommer blandt andet af, at du skal varme voksen godt op i hænderne inden brug. Derefter kan du tilføre voksen til skægget.

 

Du skal tilføre voksen, ved at starte oppe på kinderne og derefter trække skægget nedad. Kør dine voksede hænder gennem skægget nogle gange, indtil det sidder som du ønsker.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.