Grooming Guide

Vores guide vil trin for trin føre dig igennem løsningen til at undgå røde knopper, hudirritation og skægpest. De korrekte barberteknikker og de rigtige produkter vil tilsammen hjælpe dig til at opnå den mest komfortable barbering.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvis du har skæg, eller hvis du godt kunne tænke dig et, så er det vigtigt at finde ud af hvordan man egentlig holder styr på skægget. Det er vigtigt at man kan vedligeholde skægget, så det ser godt ud. Det er nemlig ikke en tilfældighed, at nogle folk ser godt ud med skæg, det skyldes at de vedligeholder skægget! Men et velplejet skæg betyder ikke et fedt skæg! 

 

Vores guide vil trin for trin føre dig igennem din pleje til skægget

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.