Hårpleje

Der findes en lang række hårprodukter på markedet - men hvilke skal du vælge? Som mand er det lige så vigtigt at passe på sit hår, hvis man gerne vil undgå hårtab, eller hvis blot man gerne vil bibeholde en fed frisure.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hårprodukter til mænd med langt hår og krøller

De fleste produkter kan bruges til kort hår, men hvilke produkter skal mænd med langt hår bruge? Eller hvad med krøller? Når det kommer til hårvoks anbefaler vi en voks med mild hold. Hvis du vælger en med stærkt hold kan håret hurtigt se fedtet ud og ligne en god gammeldags gele. Det vil vi gerne undgå. Det skal se så naturligt ud som muligt. 

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.