Shampoo

Shampoo er det første produkt du skal have i håret, opgave er, at vaske håret rent for snavs, fedtstof, stylingprodukter mm. Shampooen åbner skællaget en lille smule, så håret er klar til de efterfølgende produkter. Husk: Husk altid at vaske håret to gange med shampoo.

Pris
kr  - kr
Produktstørrelse
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Den rigtige shampoo

Når du skal vælge en shampoo, er det vigtigt at forstå, hvad en shampoo skal og kan gøre. Da håret er døde fibre, kan man ikke genoprette sket skade. Man kan imidlertid skjule skavankerne, selvom resultatet 'kun' vil holde til næste hårvask. Det massive udbud af shampoo og de store prisforskelle kan forvirre og distrahere. Derfor kan det være en hjælp at vide, hvad det rent faktisk er, shampooen indeholder, og hvad stoffernes funktion er.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.