Antiperspirant & Deodorant

Vi tilbyder et væld af deodoranter, også økologiske, der er særligt plejende og målrettet sart hud. Uanset om du foretrækker roll-on, creme eller spray, har vi unikke og naturlige valgmuligheder, der holder dig frisk uden skadelig kemi. Hos os kan du finde deodoranter, der er fri for alle de stoffer, du gerne vil undgå i dit liv.

Vi fører deodoranter, der hverken indeholder parabener, alkohol, ftalater, farve- eller konserveringsmidler. Mange af vores deodoranter indeholder helt naturlige ingredienser som vildrose, olivenblad, granatæble eller gojibær, og har derfor en frisk duft fra naturens hånd. Undgå at tilstoppe porrerne og vælg et alternativ, der både plejer sart hud, giver dig en følelse af renhed samt modvirker bakteriel lugtdannelse.

Vi fører endda verdens eneste kemikaliefri og svanemærkede deodorant, fordi Necesario lægger vægt på naturlige og økologiske ingredienser, så du kan dufte friskt med god samvittighed. 

Tip! Hvis du ønsker at skåne din hud, kan du finde en økologisk deodorant eller parfume med lækker duft og prøve at sprøjte lidt af den på tøjet eller i håret, så huden får en pause.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72