Antiperspirant & Deodorant

Vi tilbyder et væld af deodoranter, også økologiske, der er særligt plejende og målrettet sart hud. Uanset om du foretrækker roll-on, creme eller spray, har vi unikke og naturlige valgmuligheder, der holder dig frisk uden skadelig kemi. Hos os kan du finde deodoranter, der er fri for alle de stoffer, du gerne vil undgå i dit liv.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Vi fører deodoranter, der hverken indeholder parabener, alkohol, ftalater, farve- eller konserveringsmidler. Mange af vores deodoranter indeholder helt naturlige ingredienser som vildrose, olivenblad, granatæble eller gojibær, og har derfor en frisk duft fra naturens hånd. Undgå at tilstoppe porrerne og vælg et alternativ, der både plejer sart hud, giver dig en følelse af renhed samt modvirker bakteriel lugtdannelse.

 

Vi fører endda verdens eneste kemikaliefri og svanemærkede deodorant, fordi Necesario lægger vægt på naturlige og økologiske ingredienser, så du kan dufte friskt med god samvittighed. 

 

Tip! Hvis du ønsker at skåne din hud, kan du finde en økologisk deodorant eller parfume med lækker duft og prøve at sprøjte lidt af den på tøjet eller i håret, så huden får en pause.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.