Bodywash - Showergel & Scrub

Mænd i dag ynder lige såvel som kvinder at pleje deres udseende. Det behøver ikke at betyde timer med lange, varme bade og terapi i badeværelset. Har du blot anskaffet dig en lækker shower gel, ansigts- og body scrub, så er du godt kørende.
Miljømærker & Certificeringer
Pris
kr  - kr
Produktstørrelse
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Brusegelé, undertiden omtalt som organ vask, er en personlig pleje produkt svarende til flydende sæbe, som kan anvendes til at rense kroppen brusebad. Mange mennesker foretrækker at bruge shower gel, fordi produktet er lettere at håndtere end bar sæbe og efterlader ingen rodet sæbeskum, rester i brusebadet.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.