Mundhygiejne

En god mundhygiejne er vigtig for at fremstå soigneret. Derfor har vi samlet et udvalg af produkter der renser dine tænder, plejer dit tandkød og giver dig en bedre ånde. Gør nemt mundhygiejne til en del af din daglige rutine med vores udvalg af produkter herunder. 

Pris
kr  - kr
Produktstørrelse
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

God mundhygiejne resulterer i en sund mund med en god og frisk ånde. Du har god mundhygiejne hvis: Dine tænder er rene og fri for snavs. Tandkødet er lyserødt og gør ikke ondt eller bløder, når du børster tænder.

 

Du har ikke et konstant problem med dårlig ånde. Hvis dit tandkød gør ondt eller bløder mens du børster, eller du oplever vedvarende dårlig ånde, skal du besøge din tandlæge. Disse forhold kan indikere, at der er et problem med din mundhygiejne.

 

Dine tandlæge kan lære dig nogle teknikker der forbedrer din mundhygiejne og kan hjælpe dig med, at påpege områder af din mund, der kræver ekstra opmærksomhed under tandbørstningen.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.