Solcreme

Mange mænd undervurdere hvor vigtigt det er at bruge solcreme. Du kender sikkert selv en af dine kammerater, der siger solcreme kun er for kvinder. Du har sikkert også selv prøvet at blive helt solskoldet, og det er aldrig særligt behageligt. 


Der er mange der tror, at det kun er når man bliver solskoldet, at man har risiko for at få hudkræft, men det er faktisk selvestrålingen der er problemet, og ikke så meget de enkelte gange, man har fået for meget i solen.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Derfor skal du bruge solcreme:

Det er ikke for sjovt, når nogen siger at man skal huske solcreme, WHO har fastslået at 85-90% af alle hudkræfts tilfælde, er det solen UV-stråling, der er årsagen. Så tag nu bare at brug solcreme, og mindsk risikoen for at du får hudkræft. 


Det nytter ikke noget at stoppe med at gå ud i solen, fordi den giver også mange gode ting. Solen stråler giver D-vitamin til kroppen, og den er med til at give et smil på læben. Det er altid rart at komme ud i solen. 

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.