Hårstyling

At få håret til at sidde flot – og blive siddende – er en udfordring, de fleste kender til. Med de rigtige produkter til hårstyling kan du få drømmefrisuren til at holde hele dagen – og aftenen med. Hvilke produkter du behøver for at få sat håret helt perfekt.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Vi har produkter til alverdens former for hårstyling og frisurer. Glat hår er både enkelt og oplagt som hverdagsfrisure, men at opnå hår, der både er glat og velplejet at se på hele dagen, kræver mere arbejde, end det ser ud til.  

 

Når du føntørrer eller glatter dit hår med et glattejern, bør du lægge ud med at putte noget varmebeskyttende i håret for at minimere den skade, som varmestyling påfører håret. Det hjælper typisk også med at holde håret glat hele dagen. Når frisuren er færdig, kan du med fordel bruge lidt hårolie i spidserne. Det får håret til at se sundt og velplejet ud. Slut af med lidt hårlak i skilningen, hvis det er nødvendigt.

 

Krøllet hår er sødt og fint – både løst og i opsatte frisurer. En god start, når du skal style krøllet hår, er en mousse, også kaldet skum, der kan krammes ind i håret. Korthårsfrisurer sidder ofte bedst med en form for gel.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.