Makeup

De fleste kan lide at eksperimentere med makeup – enten til hverdag, til fest eller til alle tænkelige lejligheder, hvor de kan slippe afsted med det. Hvis din makeup skal ligge pænt og holde hele dagen, er det dog vigtigt, at du vælger makeup i god kvalitet. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Stort udvalg af makeup til skarpe priser

Med makeup skal der være plads til at eksperimentere, og derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af makeup, der ikke sprænger budgettet. I sortimentet finder du blandt andet et bredt udvalg af alt fra ansigts-makeup som concealer, foundation og pudder til øjen-makeup som mascara, eyeliner og øjenskygge. Herudover har vi både makeup til læber og makeup til negle, så du kan se fortryllende ud fra top til tå, uanset hvad dagen bringer.  

 

Makeup i sig selv gør dig ikke til den fødte makeup-artist, og det er i høj grad dine pensler og applikatorer, der gør den store forskel og sikrer et professionelt resultat. Spar derfor ikke på udstyret. Uden det bliver selv den dyreste kvalitetsøjenskygge til billig makeup, der ikke leverer optimalt. Med udstyret i orden opnår du det bedste resultat og får mest muligt ud af din makeup.

 

Et lille tip, hvis du synes det bliver for tungt med olie alene, er at blande et par dråber olie i din daglige ansigtscreme. En god pudder holder på fugten i ansigtet, så huden ikke tørre ud, samtidigt opnås en mat og fløjlsblød finish. Har du først brugt foundation, kan du med fordel bruge en transparent pudder, eftersom en farvet pudder kan give et orange skær. Pudder fås som både løs og fast pudder, som ansigts- og bodypudder og i flere farver. Er du ikke til faundation eller blot en mere ”naturlig” hverdag, kan en farvet dagcreme være et alternativ. Farvet dagcreme fås i flere farver så det matcher netop din hud. Concealer er i sandhed et vidundermiddel - concealer er det hemmelige våben, der i en håndevending effektivt skjuler mørke rande, rødmen i huden og mindre ujævnheder i huden. De er nemme at arbejde med og bevare hudens fugtighed. Som finish kan bruges en Blush til at give huden en tan og rouge til kindbenene, for at skabe et frisk look. Til fiksering, kan en makeup spray sikre, at din makeup holder hele dagen – spray den på inden du lægger din makeup og igen når makeup’en er lagt – Voila!

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.