• Mellisa Babybadeolie 200 ml Mellisa Babybadeolie 200 ml

Mellisa Babybadeolie 200 ml

89,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Mellisa Babybadeolie 200 ml

Babybadeolie, karbad.

Beskrivelse:

Vi har sammensat en badeolie af blide planteolier og planteekstrakter - specielt med tanke på at pleje og berolige din babys sarte hud. Vi har fundet en kombination af planter, der tilsammen gør babybadeolien naturligt nærende og blødgørende. Hvor johannesurt virker beroligende og varmende, har morgenfrue nærende og anti-inflammatoriske egenskaber, ligesom aloe vera plejer og heler, mens e-vitamin er med til at bevare den naturlige fugtbalance i din babys hud. Babybadeolien er vandfri, og den rækker til ca. 30 babybade.

Hele vores babyserie er selvfølgelig fri for kemikalier som parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier. Produkterne er uparfumerede og fri for alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer - og er 100 % biologisk nedbrydelige. Vores babyshampoo er ydermere Svanemærket.

Vi har bestræbt os på at lave en serie babyprodukter til de forældre, der synes, at kun det bedste er godt nok. Men til en pris alle kan betale.

Anvendelse.:

Til baby´s badevand Et  par  pump  olie  i  badevandet  kan  være godt til at afhjælpe vandets udtørrende effekt. Efter badet tørres  baby  blidt  og  forsigtigt  for  at  bevare  fugten  samt nærringsstofferne tilført fra badet til babys hud.

En mild badeolie der indeholder Olivenolie, Morgenfrue og  Aloe  Vera. Fremstillet af milde og plejende naturlige olier og plante ekstrakter, der gør babys badevand til en tynd, plejende og beroligende ”lotion”.
Efter badet, tørres baby blidt og forsigtigt, for at bevare fugten og nærringstofferne, tilført fra badet, på babys hud. 

  • Omrystes før brug.
  • Vandfri.
  • Indeholder ikke konservering.

Viden:

Produkter til babys sarte hud er selvfølgelig også en  del  af  Mellisas  hudplejeserie. Selv  om  en babys fine hud skal udsættes for mindst muligt, kan  der  være  gode  grunde  til  at  give  den  en hjælpende hånd.
Mellisas produkter er baseret på færrest mulige ingredienser. De få, der er, er meget milde og helt fri for allergener.

Vores Babyserie er u-parfumeret for at skåne babys sarte hud mest muligt. Aloe Vera er en gennemgående ingrediens i Babyserien, og Abrikoskerneolien er den bærende olie.

Ingredienser:

Olea Europaea Fruit Oil (Olivenolie)*
PEG-7- Glyceryl Cocoate
Calendula Officinalis Flower Extract (Morgenfrue)*
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera)*
Hypericum Perforatum Flower Extract (Perikon/Johannesurt)*
Tocopheryl Acetate 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Ingen Kendte

Indholdsfortegnelse:
100 % BIOLOGISK NEDBRYDELIG INGEN FARVESTOFFER INGEN MINERALOLIE INGEN PARAPENER INGEN PARFUME INGEN SILICONER

Vær den første til at bedømme dette produkt