• Mellisa Babyshampoo 150 ml Mellisa Babyshampoo 150 ml

Mellisa Babyshampoo 150 ml

59,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Mellisa Babyshampoo 150 ml

Babyshampoo

Beskrivelse:

Vores babyshampoo er sammensat af milde, vaskeaktive vegetabilske råvarer. Du får en shampoo, der er effektiv, men blid og skånsom, og som efterlader håret blødt uden brug af balsam. Ingredienserne er økologiske og shampooen er svanemærket for både din, dit barns og miljøets skyld.

Hele vores babyserie er selvfølgelig fri for kemikalier som parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier. Produkterne er uparfumerede og fri for alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer - og er 100 % biologisk nedbrydelige. Vores babyshampoo er ydermere Svanemærket.

Vi har bestræbt os på at lave en serie babyprodukter til de forældre, der synes, at kun det bedste er godt nok. Men til en pris alle kan betale.

Anvendelse.:

  • Til både hårvask og bad.
  • Kan anvendes dagligt.
  • Giver optimal fugt og næring.
  • Uparfumeret - mild og hudvenlig.

Viden:

Produkter til babys sarte hud er selvfølgelig også en  del  af  Mellisas  hudplejeserie. Selv  om  en babys fine hud skal udsættes for mindst muligt, kan  der  være  gode  grunde  til  at  give  den  en hjælpende hånd. Mellisas produkter er baseret på færrest mulige ingredienser. De få, der er, er meget milde og helt fri for allergener. Vores Babyserie er u-parfumeret for at skåne babys sarte hud mest muligt. Aloe Vera er en gennemgående ingrediens i Babyserien, og Abrikoskerneolien er den bærende olie.

Ingredienser:

Aqua
Sodium Laureth Sulfate
Lauryl Glucoside
Glycerin*
PEG - 7 Glyceryl Cocoate
Sodium Chloride
Cocamidopropyl Betaine
Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera)*
PEG - 4 Rapeseedamide
Citric Acid 
Sodium Benzoate (Konservering)
Potassium Sorbate (Konserveringsmiddel) 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Ingen Kendte

Indholdsfortegnelse:
100 % BIOLOGISK NEDBRYDELIG INGEN FARVESTOFFER INGEN MINERALOLIE INGEN PARAPENER INGEN PARFUME INGEN SILICONER

Vær den første til at bedømme dette produkt